Taal wijzigen

Lola Ricca -

Indien u de taal van uw HTML wenst te wijzigen, zou u op het icoontje van instellingen klikken : Screen_Shot_2017-06-20_at_13.56.52.png en dan op instellingen

• Dit zijn de instellingen van de Silverlight pagina, die gesynchroniseerd is met uw HTML pagina.

1) Klik op Wijzigen

2) Vul eerst de verplichte velden in (rood aangeduid)

• Beroep
  • Land

3) Wijzig de taal in het veld Taal, door op het rechter pijltje te klikken en klik hierna op Opslaan

• De taal werd goed gewijzigd van het Engels naar het Nederlands

4) Meld u uit uw HTML pagina, door op het icoontje te klikken met de drie puntjes

5) Opnieuw inloggen

6) Wanneer u hierna terugkeert naar uw HTML pagina, zal u zien dat uw taal goed gewijzigd werd naat het Nederlands.