Standaardmenu en instellingen

Lola Ricca -

1) U zal dit icoon   (links boven) op bijna elk scherm tegenkomen.

2) Door hierop te tikken komt u terecht in de standaardmenu

Beschrijving van elke functie in de standaardmenu :

• Account informatie: Wanneer u op het kleine wieltje tikt in de standaardmenu bent u doorgevoerd naar de standaardgegevens van uw account. Sommige gegevens kunnen hiervan gewijzigd worden.

• Projecten (sneltoets) : maakt niet uit waar u bent in de applicatie, door te tikken op het standaardmenu icoon en hierin op Projecten, wordt u doorverwezen naar het projecten scherm.
  • Contacteer ons : Aarzel niet indien u vragen heeft om contact met ons te nemen door te tikken op

• Instellingen:

U kan een kijkje gaan nemen op onze website of naar onze F.A.Q's, de tutorial gebruiken om u te begeleiden of naar de administratie console gaan.

• Sync: Synchroniseer uw gegevens door de synchronistaie te activeren en op de refresh knop te klikken

Afmelden: Meld u uit door op deze functie te klikken.