Status wijzigen

Lola Ricca -

De aanmaker (administrator) van een project kan (met een Enterprise licentie) de statussen van zijn project definiëren, in de instellingen van zijn account op de web applicatie.

Daarbij kan hij ook kiezen welke statussen gedefinieerd worden als "To do" en Gedaan".

Hij kan ook kiezen  welke statussen enkel gebruikt mogen worden voor de manager of de administrator.

Op die manier gebruiken alle deelnemers op het project dezelfde statussen met dezelfde ingevoerde regels.

Eén of meerdere statussen wijzigen op Android is heel gemakkelijk.

Wijzig de status van een punt

• Sleep uw punt naar links om uw status te wijzigen, door te klikken op

• Kies tussen de gedefinieerde statussen en tik hierop

• De status van het punt werd gewijzigd naar Gepland

Wijzig de status van meerdere punten

• Tik tijdens 2 seconden op één van de punten. De multi edit functie zal dan geactiveerd worden, en uw punt zal in het groen worden weergegeven. U kan nu meerdere punten manueel selecteren of u kan op de functie "Selecteer alles" tikken.
  • Open de kleine menu om de verschillende functies dat gebruikt kunnen worden in multi edit waar te nemen, door te klikken op

• Selecteer Wijzig status en kies naar welke status u alle geselecteerde punten wilt wijzigen.